home healing het 'gesprek' mogelijkheden en tarieven cursus ervaringen over mij links en tips contact

contact met 3 paarden
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mogelijkheden en tarieven

Update 2021: Ik werk alleen nog telefonisch, dus welkom voor een telefonisch consult. Consult met verslag en op locatie is dus niet meer mogelijk. (nieuwe website is in de maak )  

. Communiceren en healing op afstand met een verslag per mail € 85,-
. Communiceren en healing telefonisch consult (geen verslag) € 75,-
. Communiceren en healing op locatie/ aan stal of huis, geen verslag, € 85,- (excl. reiskosten)
. Alleen healing op afstand € 45,-

. Toeslag spoedconsult op afstand € 20,- ( binnen 1 week, spoedconsult kan alleen in overleg)
(Alle behandelingen incl 21% btw)

Consult communiceren en healing op afstand € 85,-

Ik maak op afstand contact met het dier middels een foto. Ik stel de vragen die je van te voren hebt doorgegeven en laat je dier vooral zelf ‘vertellen’. Tijdens en na de behandeling ontvangt je dier healing.
Je krijgt een gespreksverslag toegezonden per mail.

Telefonisch consult communiceren en healing € 75,- bestaat uit 30 minuten bellen en 15-30 minuten healing

Ik bel jou op een afgesproken tijdstip, luister naar je dier en geef de informatie direct door aan jou. Je kunt je vragen stellen en ingaan op de antwoorden die ik doorgeef namens je dier. Er zit geen gespreksverslag bij dit consult, maar je kunt zelf notities maken of het gesprek opnemen. Nadat we opgehangen hebben geef ik je dier een uitgebreide healing. Als het gesprek langer duurt dan 30 minuten, bij veel vragen van jouw kant bijvoorbeeld, dan wordt er € 1,- per minuut in rekening gebracht welke je direct na het consult kunt overmaken. (rekeningnummer: zie 'contact')

Consult communiceren en healing op locatie 45 minuten € 85,- (excl. reiskosten en binnen een uur reistijd vanaf Groningen)

Ik kom naar jullie toe, communiceer met je dier en geef healing. Je kunt je vragen stellen en in gaan op de antwoorden die ik door geef namens je dier. Er zit geen gespreksverslag bij dit consult, maar je kunt, heel graag, zelf notities maken of het gesprek opnemen.

Reis(tijd)kosten
€ 0,30 per km vanuit stad Groningen, postcode 9732 (heen- en terugreis).

Healing behandeling op afstand € 45,-

Je dier krijgt een energetische behandeling op afstand. (zonder communicatie en zonder verslag.) Healing helpt ontspannen, helpt oude lading ontladen en stimuleert het zelf genezend vermogen enorm. Het energieveld wordt in balans gebracht, oude lading, stress, spanningen verwijderd voor meer balans op alle niveaus; geestelijk en lichamelijk. Ter ondersteuning op geestelijk gebied, bij blessures maar ook voor ontspanning of ter voorbereiding op een wedstrijd.

Wat te kiezen?

Op afstand, telefonisch of op locatie; het werkt allemaal even sterk. Kies vooral zelf waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Een communicatie en healing op afstand met verslag is de meest gekozen mogelijkheid.
Met een foto en je vragen of thema’s maak ik contact met je dier. 
Je ontvangt een gespreksverslag van het communiceren. Dit vinden veel mensen fijn en waardevol, merk ik. Er worden vaak zulke mooie en wijze dingen gezegd door de dieren. Waardevol om te herlezen.

Bij live consulten, telefonisch of bij je thuis of op stal, is er mogelijk in te haken op wat je dier doorgeeft. Het wordt een wisselwerking met z’n drieën; dier, eigenaar en ik. Er gaan vragen en antwoorden over en weer via mij. Vaak hebben eigenaren op dat moment ook een veel diepere verbinding met het paard, ze voelen het bijvoorbeeld ook als hij verdriet heeft. Het samenzijn op deze manier verdiept de band.
Ik kom aan huis/stal op maximaal een uur reizen vanaf Groningen.
Een telefonisch consult is handig als je niet in de buurt woont maar wel direct wil kunnen inspelen op wat het dier doorgeeft. Nb; bij live consulten kun je zelf notities maken, er zit geen gespreksverslag bij.

Jaarlijks wordt er een percentage van de winst van de onderneming ‘Dierencommunicatie en healing Symone Ottevangers’ geschonken aan Brooke Hospital en aan andere goede dieren doelen.

Wil je zelf leren communiceren? Dat kan! Regelmatig organiseer ik cursussen "Communiceren met dieren".
Zie de pagina "
cursus" voor recente data, en informatie.