home healing het 'gesprek' mogelijkheden en tarieven cursus ervaringen over mij links en tips contact

symone met 2 paarden
team

 

 

 

 


 

Het praten met dieren heeft me anders naar hen doen kijken. Er zit zoveel meer diepgang in een dier dan wij over het algemeen denken. Ze ondersteunen ons, geven ons energie, spiegelen en nemen soms zelfs kwalen of ziektes van ons over.

Het leuke is dat iedereen deze manier van communiceren en het energetisch behandelen van nature in zich heeft. Je moet het alleen wel willen ontwikkelen. Sommige mensen noemen het een gave, maar daar is geen sprake van, vind ik. Wel is de een er beter in en meer getalenteerd dan de ander. Net als met andere vaardigheden. Het is een kwestie van trainen en hard werken om deze vaardigheden te onderhouden en te verbeteren. Je ontkomt er niet aan om aan jezelf te werken, je  emoties te herkennen en erkennen en je lichaam goed te voelen. Ik ben heel gemotiveerd om me te ontwikkelen op dit gebied. Ik leer nog iedere dag van dieren en ben benieuwd wat me nog te wachten staat. Ik laat me verrassen!

Een persoonlijke healing in mijn praktijk
Sinds 1998 werkte ik als schoonheidsspecialiste en pedicure in mijn schoonheidssalon. Inmiddels geef ik hier energetische behandelingen aan mensen, o.a. met Touch Of Matrix. Dit werkt helend bij lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. De diepere oorzaak van klachten wordt weggenomen. Zo kom je steeds meer in je eigen kracht. Door mijn paranormale gave komt er aanvullende informatie als je dat wilt. Als je geïnteresseerd bent in een behandeling voor jezelf dan kan ik je verwijzen naar de site van mijn praktijk: www.symoneottevangers.nl

Praten met een dier…als dat toch eens zou kunnen.
Ik had er wat voor over gehad om dit van jongs af aan te kunnen, maar helaas. Mijn ‘gaven’ zijn recent ontwikkeld door heel hard te werken, vooral aan mezelf. Als je eigen emoties niet kan of mag voelen dan kan je ze ook niet bij een dier herkennen of voelen. Een voorbeeld: Als je blokkades hebt op het thema ‘sterven’ dan kan je het dier ook niet bijstaan rondom zijn sterven. De informatie die een dierentolk krijgt heeft altijd te maken met het vermogen van de tolk om niet te oordelen en open te staan voor, nou ja, eigenlijk alles.

Eerste ervaring
Dieren hebben altijd al een belangrijke plaats ingenomen in mijn leven. Vooral voor paarden had ik als kind al een fascinatie die niemand kon plaatsen, zeker mijn arme ouders niet. Elke verjaardag of Sinterklaas was ik hevig teleurgesteld als ik weer geen pony had gekregen. Tot mijn grote blijdschap kwamen er toch pony’s en nog later een paard. Helaas raakte deze geblesseerd. Een lange revalidatietijd en veel bezoekjes van de veearts volgden. Het bleek chronisch. Toen ik me ernstig afvroeg of mijn paard nog wilde leven of dat hij te veel pijn had, heb ik contact gezocht met dierentolk Cecilia van der Drift. Heel bijzonder vond ik dat, een ‘telefoonlijn’ met mijn paard. Het paard was heel duidelijk: hij wilde blijven leven. Hij vond het niet erg om te sterven (zoals de meeste dieren) maar wilde nu nog niet gaan. En de pijn vond hij te overzien, het stoorde hem niet zo. Goed; hij bleef dus (en leeft nog lang en gelukkig ;-)).  Aan het einde van het consult kon ik het toch niet laten; “maar…hoe werkt dit nou?” “Nou gewoon; door de lucht”, zei Cecilia.

En toen kon ik het zelf!
Toen ik hoorde dat je dit communiceren kon leren en ontwikkelen middels een cursus was ik om. Dat wilde ik ook! Later moest mijn andere paard een operatie ondergaan in een kliniek, ver van huis. Ik was gemotiveerd om het communiceren te leren voor de operatie want ik wilde haar inlichten en voorbereiden. Dat is helemaal gelukt. De operatie van mijn paard is heel goed gegaan. Ik had haar op het hart gedrukt om in de recovery-box, de bijkom-kamer, lang te blijven liggen. Dat alles daar veilig was en dat ze moest wachten tot ze helemaal helder was en dan pas moest opstaan. Het opstaan is een cruciaal moment waarop het fout kan gaan, er wordt dan wel eens iets gebroken. De arts vertelde later dat ze zich bijna zorgen maakten over hoe lang het paard bleef liggen in de recovery box  maar dat ze toen ook rustig in één keer opstond zonder zwabberen. Ik was zo blij! Erg fijn dat ze wilde luisteren, want voor een vluchtdier is het best veel gevraagd om op een vreemde plek te liggen. Verder kon ik elke dag even contact zoeken met haar en wat uitwisselen; steun voor het paard en voor mij. Bij het revalideren bleek het ook erg handig om te kunnen overleggen over wat het paard aan kon en hoe ze zich voelde.

Meer ontwikkeling
Het praten op zich was al fantastisch. Toch miste ik iets om de dieren nog meer te kunnen ondersteunen. Veel dieren bleken mentale problemen te hebben. Ik zocht iets extra’s om in te zetten bij blokkades, trauma’s, zieke of stervende dieren. Het energetisch behandelen, de healing, past hier perfect  in. Dit kan ter plaatse maar ook op afstand. Ook dit gaat namelijk ‘via de lucht’. De Quantum Touch, Reconnective healing en Touch of Matrix (TOM) zijn prachtige healingmethodes om dieren (en mensen!) te ondersteunen. Met deze behandelingen heb ik al veel mooie en bijzondere dingen meegemaakt. Door mijn paranormale gave komt er als dat nodig is aanvullende informatie die ik kan delen. Prachtig werk om te doen, ik hoop nog veel mensen en dieren te helpen!