home healing het 'gesprek' mogelijkheden en tarieven cursus ervaringen over mij links en tips contact
vrolijke paarden

paard in de sneeuw

paard in sneeuw2


 

Contact en consult
Contact graag per mail: info@communiceren-met-dieren.nl 


Update 2021: Ik werk alleen nog telefonisch, dus welkom voor een telefonisch consult. Consult met verslag en op locatie is dus niet meer mogelijk. (nieuwe website is in de maak ) 

 
Voor het aanvragen van een consult:
consult@communiceren-met-dieren.nl

Consult op afstand  85,- (alle consulten zijn incl.21% btw)
Communicatie inclusief healing voor je dier en een gespreksverslag voor jou.

Voor aanvraag ontvang ik graag in een beknopte mail:
- De naam en roepnaam van je dier en van jou.
- Het geslacht en de leeftijd.
- Jouw vragen aan je dier. (Maximaal 10.)
- Uitleg van problematiek en/of de informatie die ik aan het dier door kan geven.  (bijvoorbeeld bij een operatie of verhuizing)
- Een foto van het dier waarop zijn/haar oog/ogen goed te zien zijn. Graag een foto waar alleen het dier op staat.

Zodra ik je aanvraag heb ontvangen laat ik je weten op welke termijn ik het consult kan doen.
(Als het belangrijk is dat een consult voor een bepaalde datum plaatsvindt neem dan graag vier weken eerder al contact op.)

Telefonisch consult 75,- een half uur telefonisch contact en daarna nog 15-30 minuten healing. (Zonder gespreksverslag.)
Voor aanvraag; Graag een mailtje met je voorkeurstijden en dagen, en alvast een foto van je dier met naam, geslacht en leeftijd. Dan kijk ik in de agenda en mail ik je terug.

Consult op locatie 75,- plus reistijdkosten a 0,30 p km heen en terug van Groningen oost. Communicatie en healing bij je thuis of op stal zonder gespreksverslag.
Voor aanvraag; Graag een mailtje met je adres, voor hoeveel dieren je een consult wilt, je voorkeurs dagen en tijden. Dan kijk ik in de agenda en mail ik je terug. 


Voor alle consulten geldt:
Ik zal allereerst het dier zelf aan het woord laten. Dit helpt ontladen en is het belangrijkste voor het dier.
De beste gesprekken heb ik als de eigenaar/aanvrager gráág wil weten wat zijn dier vindt, denkt, voelt enz. Het is het mooiste als je, zonder oordelen, open kunt staan voor wat je dier te vertellen heeft.
Het werkt voor mij goed als ik niet teveel van het dier weet zodat ik ‘open’ het gesprek in kan gaan. Een korte mail is voldoende, liever geen heel levensverhaal.
Iets anders is het als het dier voorbereid moet worden op een situatie; een verhuizing, een operatie. Dan ontvang ik graag een beschrijving van wat er staat te gebeuren.

NB:
Wat ik doe is zo goed mogelijk de informatie van het dier doorgeven, als dierentolk ben ik het ‘doorgeefluik’.

Je kunt je realiseren dat het een kort gesprek is waarin je niet alles kunt bespreken, net zoals je met mensen een middag kunt praten en nog steeds niet álles weet over diegene.

Het contact is een momentopname. Een dier leeft in het ‘nu’ dus geeft de informatie door over dit moment; een belangrijk gegeven in het geval van ziekte of een naderend sterven. Als het zich heel miserabel voelt kan het zijn dat het dier op dit moment niet meer wil leven. Maar na bijvoorbeeld pijnstillers kan het er heel anders over denken.
Ik probeer wel helderheid te krijgen in zo’n geval en zal de vraag op meerdere manieren stellen om een zo duidelijk mogelijk antwoord te krijgen.


Ik stel geen diagnose en vervang geen dierenarts.

Je blijft als eigenaar/verzorger uiteindelijk altijd zelf verantwoordelijk voor wat je met de informatie van je dier doet.

 


Dierencommunicatie & Healing
Symone Ottevangers
Groningen
KvK Groningen 02062447
BTW nummer NL193796545B01
IBAN: NL31INGB0002965916
BIC: INGBNL2a

 

face book like button
Vind dit leuk op facebook!